Nagelvijl Curved met handgreep - Golden Flower

34NV1624
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

↕ 8,9 cm ↔ 2,7 cm

 

 

Een mooie ronde gebogen nagelvijl, met in de rand de vijl verwerkt. Door de gebogen vorm van de glazen nagelvijl ligt hij lekker in de hand. Dit wordt nog verstevigd door de enigszins stroeve handgreep. Doordat de vijl in de rand is verwerkt, en de gebogen vorm van de nagelvijl zelf, is het eenvoudig de ronde vorm van de nagel te volgen en om de nagels mooi rond te vijlen. Dit alles zonder scherpe randjes of haakjes. Tevens kan de boven en onderzijde van de vijl gebruikt worden, voor het wat grovere werk.

De glazen nagelvijl is gemaakt van transparant, geruwd, glas, met een mooi gekleurde handgreep en heeft de volgende maat: l x b x h: 8,9 x 2,7 x 0,6 centimeter.

De nagelvijl handgreep heeft een zwarte achtergrond, waarop een gouden tekening van een bloem gemaakt is. Haast op een mandala-manier.

De nagelvijl wordt geleverd met een wit hoesje in een blisterverpakking, zodat de vijl met brievenbuspost verzonden kan worden.

Het is nu ook mogelijk om gelijk nagelverzorgingsproducten mee te bestellen. Voor uitleg over elk artikel zie ook deze pagina: Nagelverzorgingsproducten.
Gerelateerde Producten
!