Verzendkosten

Er worden geen verzendkosten berekend indien u uw bestelling als brievenbuspost wilt ontvangen. Dit geldt voor compleet Europa!

Als u uw bestelling als pakket met track en trace wilt ontvangen zijn de verzendkosten € 5,95 voor Nederland en € 8,00 voor andere landen.

De gemiddelde verwerkingstijd van een bestelling bij Glazennagelvijl.nl is 1 werkdag. Dit is afhankelijk van hoe snel uw betaling bij ons is ontvangen en bevestigd. Uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden als uw betaling voor 16.00 uur binnen is. In principe heeft u uw bestelling dan de volgende dag in huis*. Wij kunnen echter geen invloed uitoefenen op het proces bij PostNL, waardoor er uitzonderingen mogelijk zijn.

* PostNL bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag.

Intracommunautaire leveringen:

 

Indien u tegen het BTW nultarief (intracommunautaire levering) gefactureerd wilt worden, is het belangrijk dit aan te geven bij de bestelling. U dient hiervoor "Ik kom in aanmerking voor belastingvrijwaring" aan te vinken bij de verzendwijze, waarna u uw BTW nummer kunt invullen. Bestelt en betaalt u zonder dit gedaan te hebben, dan gaat u akkoord met facturering tegen 21% Nederlandse BTW. Dit kan niet achteraf gecrediteerd worden door ons. Indien u dus toch online besteld en betaald zonder uw BTW nummer door te geven, dan zult u genoegen moeten nemen met de factuur waarop 21% BTW vermeld staat.

Levertijd:

De gemiddelde verwerkingstijd van een bestelling bij Glazennagelvijl.nl is 1 werkdag. Dit is gedeeltelijk afhankelijk van wanneer uw bestelling en uw betaling bij ons is ontvangen en bevestigd. De levertijd bedraagt dan ook 1 tot 2 werkdagen*. Dit geldt ook voor levering naar België.

 

* PostNL bezorgt op dinsdag tot en met zaterdag.