Verzendkosten + levertijden

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL.

De prijzen voor de verzending zijn dan ook gebaseerd op de prijzen van PostNL.

Verzendkosten en Levertijd Nederland

Wij versturen de glazen nagelvijlen gratis binnen Nederland! Dit is levering met brievenbuspost. (met minimale track en trace). Het is ook mogelijk om de nagelvijl te ontvangen met pakketpost. Uiteraard met uitgebreide Track en Trace.  Ook is het mogelijk om uw bestelling af te komen halen in onze showroom in Winschoten. Hier kunt u de vijlen eerst bekijken en testen, voor dat u uw keuze maakt.

Verzending via brievenbuspostGratis
Pakketpost met Track en Trace. Levering bij de buren of het postkantoor is daardoor ook mogelijk€ 3,95
Afhalen in onze showroom in Winschoten (prov. Groningen)Gratis

 

De gemiddelde verwerkingstijd van een bestelling bij Glazennagelvijl.nl is 1 werkdag. Dit is oa afhankelijk van hoe laat uw order bij ons binnen komt. Zie hieronder voor de levertijd:

Besteld op werkdagen voor 16.30 uurWordt dezelfde dag verzondenAflevering op de volgende dag (95% zekerheid) of een dag later
Besteld op werkdagen na 16.30 uurWordt de volgende werkdag verzondenAflevering op de opvolgende dag (95% zekerheid) of een dag later
Besteld op vrijdag na 16.30 uur of in het weekendWordt op maandag verzondenAflevering op dinsdag (95% zekerheid) of woensdag.

 

Verzendkosten en Levertijd Buitenland

Wij versturen de glazen nagelvijlen met brievenbuspost. Hiermee is het pakketje te volgen via Track en Trace. Het is ook mogelijk om de nagelvijl te ontvangen met pakketpost. Uiteraard met uitgebreide Track en Trace informatie. 

Wij leveren aan de volgende landen: België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk (UK) en Zweden.

Verzending via brievenbuspost € 2,95
Pakketpost met Track en Trace. Levering bij de buren of het postkantoor is daardoor ook mogelijk. € 6,95

 

De gemiddelde verwerkingstijd van een bestelling bij Glazennagelvijl.nl is 1 werkdag. Dit is o.a. afhankelijk van hoe laat uw order bij ons binnen komt. Zie hieronder voor de levertijd:

Besteld op werkdagen voor 16.30 uurWordt dezelfde dag verzondenAflevering op de volgende dag (90% zekerheid) of een dag later
Besteld op werkdagen na 16.30 uurWordt de volgende werkdag verzondenAflevering op de opvolgende dag (90% zekerheid) of een dag later
Besteld op vrijdag na 16.30 uur of in het weekendWordt op maandag verzondenAflevering op dinsdag (90% zekerheid) of woensdag.

 

Voor overige landen verzoeken wij u om per email contact met ons op te nemen over de verzendkosten en levertijd.
!