Betaalmethodes

Het afrekenen van uw bestelde artikelen is op verschillende manieren mogelijk:
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internet-bankier-omgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

AfterPay voert voor Glazennagelvijl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer u uw bestelling afrondt via AfterPay ontvangt u van hen een digitaal betaaloverzicht en betaalt u het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wilt u meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen. PayPal is veilig: Wij krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving.

Het meest gebruikte betalingsmiddel in Belgiƫ.
Als u een online aankoop wilt doen, geeft u eerst de gevraagde gegevens van uw betaalkaart in. Vervolgens komt u terecht in een nieuw scherm. U heeft dan uw digipass nodig, die u ook gebruikt voor online bankieren. Schuif de Bancontact/MisterCash in de digipass en volg de instructies op het computerscherm. U ontvangt op het einde van dit proces een cijfer, dat geldt als elektronische handtekening. Hiermee bevestigt u op het computerscherm uw identiteit en uw betaling.

U heeft keuze uit diverse soorten creditcards, zoals Maestro, Mastercard en Visa. U wordt hiervoor doorgestuurd naar PayPal. Om te kunnen betalen met de creditcard bent u het uitgebreide nummer dat op de kaart staat gedrukt nodig. Dit nummer kan 13 tot 16 getallen bevatten. 

Daarnaast moet je bij een bestelling op internet de vervaldatum van de creditcard invullen. Ook deze staat op de kaart gedrukt. Dan is er nog de validatiecode, ook wel CVV genoemd. Bij Visa en Mastercard bestaat deze code uit drie getallen. Deze staan vermeld op de achterkant van de kaart, naast je handtekening. Hiermee bevestigd u uw identiteit en autoriseert u de betaling.


Het is ook mogelijk de artikelen te komen bekijken in onze showroom en deze direct mee te nemen. Ook kunt u de artikelen van te voren bestellen, en kiezen voor Afhalen in onze showroom. Betaling is mogelijk met contant geld, of met uw pinpas. Dit kan enkel tijdens onze openingstijden. Voor onze openingstijden kunt u op onze contactpagina kijken.

Als u liever het bedrag overmaakt met een overschrijvingskaart dan kiest u deze optie. Uw bestelling wordt verzonden na ontvangst van uw betaling. Let op: De levertijd is afhankelijk van hoe snel uw betaling bij ons binnen is. Levering kan dan ook een aantal dagen langer duren.
Wij kunnen geen acceptgiro sturen. U dient de betaling zelf uit te voeren.

Na uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging op het door u opgegeven email-adres. Dit gebeurd, nadat uw betaling gecontroleerd is. Indien de betaling niet gelukt is, krijgt u geen orderbevestiging van deze mislukte bestelling. Uiteraard kunt u nogmaals proberen de bestelling te plaatsen. Blijft u problemen houden, dan kunt u contact met ons opnemen om de bestelling telefonisch op per Whatsapp te bestellen. Voor onze gegevens, klik hier.

!