Waar komen de vijlen vandaan?

fullsizerender-27-06-17-01-31

 

Wij importeren de glazen vijlen zelf uit Tsjechië, uit de streek Bohemen. Hier worden deze glasvijlen al decennia lang gemaakt en nog steeds door ontwikkeld en verfijnd. Daarom staan deze Tsjechische glasvijlen goed bekend. De levensduur van Tsjechische glasvijlen is levenslang in tegenstelling tot glazen vijlen uit bijvoorbeeld China. Deze worden enkel aan de oppervlakte geruwd, waardoor ze kunnen slijten.

Voor onze nagelvijlen werken wij samen met meerdere fabrikanten en wij gaan zelf ook regelmatig naar Tsjechië om te zorgen dat de nagelvijlen de beste kwaliteit hebben!

De nagelvijlen worden in een laboratorium geëtst met behulp van een speciaal zuur. Daarna wordt de nagelvijl met de hand in het juiste model gesneden, waarna deze afgewerkt kunnen worden met bijvoorbeeld Swarovski kristallen of worden ze met de hand beschilderd.

 

De Voordelen van de Tsjechische nagelvijlen:

De voordelen van onze glasvijlen zijn:

  • Uw nagels worden gladder na gebruik van een glazen nagelvijl dan bij bijvoorbeeld een metalen nagelvijl.
  • Ook voorkomt het, bij regelmatig gebruik, ongewenste nagelbreuk.
  • Onze nagelvijlen zijn onverslijtbaar. Dit komt omdat de gehele glasvijl is gemaakt met een techniek zodat deze oneindig gebruikt kan worden. Anders dan bij een metalen vijl, deze wordt enkel aan de oppervlakte behandeld, waardoor de vijl kan slijten.
  • Doordat de glazen nagelvijl niet poreus is, is hij ook zeer hygiënisch. Hij kan geen vocht opnemen en geeft geen bacterie een kans. Enkel reinigen met kraanwater is voldoende.
  • Onze vijlen zijn geschikt voor natuurlijke en kunstnagels. Bij kunstnagels wordt wel geadviseerd om de vijl tijdens het gebruik regelmatig in water te dompelen.

Ook zijn de vijlen te gebruiken bij het verwijderen van eelt, het vijlen van de nagels van uw huisdieren of voor bijvoorbeeld fijn hobbywerk zoals modelbouw.

Wij geven u de garantie dat deze glasvijlen niet slijten. Daarom geven wij levenslange garantie!  (met uitzondering van breuk of slijtage door verkeerd of oneigenlijk gebruik)

Zie ook het onderstaande filmpje van 1 van onze fabrikanten (Let op: Muziek is vrij hard!)

!