Contact / Over Ons

Wie is Glazennagelvijl.nl?

DE online Nagelvijl webwinkel, met een inspirerend assortiment. Wij selecteren het beste aanbod en geven u een eerlijke prijs.

Met vragen kunt u ons bereiken op: +31 (0) 597-43 23 81                                                  (Op dit nummer zijn wij tijdens openingstijden van onze showroom bereikbaar)

En mobiel zijn wij de hele dag bereikbaar: +31 (0) 6-13 35 25 64

 

Wie is Handelsonderneming M. van der Molen?

De eerste webwinkel van Handelsonderneming M. van der Molen bestaat reeds sinds 2008. Dit is Glastrends.nl, een webwinkel die glazen decoratie-artikelen verkoopt. In 2010 is de webwinkel Mooiweershop.nl toegevoegd. Deze webwinkel verkoopt alles wat met het weer te maken heeft. Ook in 2010 toegevoegd: Galileothermometer.nl. Een webwinkel gespecialiseerd in galileothermometers. In 2011 is daar Glazennagelvijl.nl aan toegevoegd. Deze webwinkel is gespecialiseerd in glazen nagelvijlen, die speciaal geïmporteerd worden uit Tsjechië. En in 2015 de (voorlopig) laatste toevoeging: Spaarpotkoning.nl. Gespecialiseerd in spaarpotten!

Waarom u voor ons moet kiezen?

Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en geen verborgen kosten. De verzendkosten die wij moeten betalen worden gedeeltelijk doorberekend, waarbij wij zelf ook een gedeelte voor onze rekening nemen. Dit geldt enkel als uw bestelling per pakketpost (met track en trace) wordt verstuurd. Brievenbuspost is geheel voor onze rekening!

Wij bieden u het grootste assortiment aan glazen Nagelvijlen, rechtstreeks geïmporteerd uit Tsjechisch, zowel in onze showroom als in de webshop. Bovendien zijn alle producten direct op voorraad.

Overal en altijd kunt u bij ons terecht. Wij hebben bijna elke werkdag koopavond en onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. U kiest zelf op welke manier u zich laat informeren, waar u het product koopt én of u het afhaalt op laat bezorgen door PostNL. Natuurlijk altijd met de topservice van Handelsonderneming M. van der Molen.

U vindt ons op de Papierbaan 35 te Winschoten (Zie Google Maps hieronder voor een routebeschrijving)

Onze showroom is geopend tijdens de volgende tijden:

Maandag: Op Afspraak,

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 18:00 uur,

Zaterdag + zondag: Op afspraak