Over ons

Wij zijn DE online Nagelvijl webwinkel, met een inspirerend assortiment aan glazen nagelvijlen, speciaal voor u geselecteerd bij onze partners in Tsjechië. Wij selecteren het beste aanbod en geven u een eerlijke prijs.

Met vragen kunt u ons bereiken op: +31 (0)597-43 23 81. (Op dit nummer zijn wij tijdens openingstijden van onze showroom bereikbaar)

En via Whatsapp zijn wij de hele dag bereikbaar op: +31 (0)6-13 35 25 64. Uiteraard kunt u ons ook per email bereiken via: contact@glazennagelvijl.nl  


Onze Gegevens op een rijtje:

Handelsonderneming M. van der Molen
Papierbaan 35
9672 BG Winschoten

Telefoon +31(0) 597 432381 (tijdens openingstijden)
Whatsapp: +31(0) 6 13352564 
Email: contact@glazennagelvijl.nl

KvK nummer: 60513144
BTW nummer: NL853943424B01

Openingstijden showroom:

 Maandag Gesloten
 Dinsdag t/m vrijdag 10.00 - 17.00 uur
 Zaterdag en zondag Gesloten

Wie is Handelsonderneming M. van der Molen?

De eerste webwinkel van Handelsonderneming M. van der Molen bestaat reeds sinds 2008. Dit is Glastrends.nl, een webwinkel die glazen decoratie-artikelen verkoopt. In 2010 is de webwinkel Mooiweershop.nl toegevoegd. Deze webwinkel verkoopt alles wat met het weer te maken heeft. Ook in 2010 toegevoegd: Galileothermometer. Een webwinkel gespecialiseerd in galileothermometers. In 2011 is daar Glazennagelvijl.nl aan toegevoegd. Deze webwinkel is gespecialiseerd in glazen nagelvijlen, die speciaal geïmporteerd worden uit Tsjechië. En in 2015 de (voorlopig) laatste toevoeging: Spaarpotkoning.nl. Gespecialiseerd in Spaarpotten.

Showroom

In 2013 zijn wij ook verhuisd naar ons huidige pand. Hier hebben wij ruimte om zowel alle pakketten in te pakken en alle goederen binnen te krijgen van de fabrikanten. Maar, en dat is nog veel belangrijker, wij kunnen hier ook klanten ontvangen in onze showroom. Alle artikelen, die op alle sites staan, zijn hier te bekijken en kunnen direct mee genomen worden. Uiteraard is het mogelijk om in de showroom met zowel contact geld als met de pin te betalen.

Waarom u voor ons moet kiezen?

Bij ons profiteert u altijd van eerlijke prijzen en geen verborgen kosten. De verzendkosten die wij moeten betalen, worden gedeeltelijk doorberekend, waarbij wij zelf (het grootste) gedeelte voor onze rekening nemen. Dit geldt enkel als uw bestelling per pakketpost (met track en trace) wordt verstuurd. Brievenbuspost is geheel voor onze rekening!

Wij bieden u het grootste assortiment aan glazen nagelvijlen, rechtstreeks geïmporteerd uit Tsjechië, zowel in onze showroom als in de webshop. Bovendien zijn alle producten direct op voorraad. U hoeft dus niet een halve week te wachten op uw aankoop, alles wordt direct verzonden.

Overal en altijd kunt u bij ons terecht. Onze showroom is bijna elke werkdag geopend en onze webshop is 24 uur per dag en 7 dagen per week open. U kiest zelf op welke manier u zich laat informeren, waar u het product koopt én of u het afhaalt of laat bezorgen door PostNL. Natuurlijk altijd met de topservice van Handelsonderneming. M. van der Molen.

!