Nagelvijl Curved met handgreep - Red Flowers

34NV1620
    Levertijd:Vandaag besteld, vandaag verzonden!
Bestel
  • Beschrijving

↕ 8,9 cm ↔ 2,7 cm

 

 

Een mooie ronde gebogen nagelvijl, met in de rand de vijl verwerkt. Door de gebogen vorm van de glazen nagelvijl ligt hij lekker in de hand. Dit wordt nog verstevigd door de enigszins stroeve handgreep. Doordat de vijl in de rand is verwerkt, en de gebogen vorm van de nagelvijl zelf, is het eenvoudig de ronde vorm van de nagel te volgen en om de nagels mooi rond te vijlen. Dit alles zonder scherpe randjes of haakjes. Tevens kan de boven en onderzijde van de vijl gebruikt worden, voor het wat grovere werk.

De glazen nagelvijl is gemaakt van transparant, geruwd, glas, met een mooi gekleurde handgreep en heeft de volgende maat: l x b x h: 8,9 x 2,7 x 0,6 centimeter.

De nagelvijl handgreep heeft een witte achtergrond, waarop een rode bloemige tekening gemaakt is, er naast is in het lichtgrijs nog een soort schaduw van de tekening te zien.

De nagelvijl wordt geleverd met een wit hoesje in een blisterverpakking, zodat de vijl met brievenbuspost verzonden kan worden.

Het is nu ook mogelijk om gelijk nagelverzorgingsproducten mee te bestellen. Voor uitleg over elk artikel zie ook deze pagina: Nagelverzorgingsproducten.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland en voor € 4,95 naar België.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!