Avocado Nagelriem Olie

34NV2116
    Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
  • Beschrijving

10 ml

Nagelriem olie met kwastje om de natuurlijke nagels en kunstnagels te verzorgen en voor een optimale conditie van de nagelriemen.

Nagelriem olie Avocado werkt goed voor de verzorging van de nagelriemen, werkt vochtregulerend en dringt diep door in de huid. Kan gebruikt worden na elke nagel behandeling. Tevens wordt ook aanbevolen, om deze olie te gebruiken als verzorgend product bij kunstnagels, hierdoor blijven de kunstnagels in goede conditie zodat deze niet schuren.

Deze nagelriemolie is gemaakt van Avocado olie. Avocadoolie bevat veel gezonde vetzuren en vitaminen (A, B, D en E). De olie heeft een positieve werking op de elasticiteit van de huid en houdt huidveroudering tegen. Tevens verhoogt de olie de collageenproductie. Avocado olie laat zich makkelijk inmasseren en wordt snel opgenomen. Tevens werkt de nagelriemolie jeukremmend en ontstekingswerend.

3 tot 4 keer per week aanbrengen rond de nagels en licht inmasseren. De olie wordt snel opgenomen en het resultaat is direct zichtbaar. Na enkele keer toepassen blijft de huid zacht en soepel en heeft u minder last van harde nagelriemen en droge velletjes.

Wij adviseren deze olie bij een (zeer) droge huid.

!