Manicure/Pedicureset, 3-delig, wit/zwart met lieveheersbeestjes

34NV2203-8
  Levertijd:Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, direct verzonden
Bestel
 • Beschrijving

↕ 20 cm ↔ 4,5 cm

Een complete 3 delige set voor een manicure en een pedicure. Alle 3 glazen nagelvijlen zijn stijlvol uitgevoerd in bijpassende kleuren en motieven. Dit alles samen gevoegd in een leuke cadeauverpakking.

De cadeauverpakking is een mooi doosje, waar een strik van echt lint opgeplakt is. Dit doosje kan van kleur verschillen dan het doosje op de foto. De verpakking is 20 x 4,5 x 2,5 cm.  

In deze cadeauverpakking zit het volgende:

 • Een voetvijl. Uiteraard in dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. Deze praktisch onverslijtbare glazen voetvijl is speciaal gemaakt voor eelt-verwijdering. De vijl heeft een gekleurde bovenzijde, wat gelijk als handgreep gebruikt kan worden. Bij deze vijl verloopt de kleur van wit naar zwart. Aan 1 zijde is er een tekening een bloem met 2 lieveheersbeestjes aangebracht. De bloem zelf is gemaakt van Swarovski-kristallen.
  • De glazen voetvijl is 13,5 x 3 x 0,5 cm, en wordt geleverd met een kunststof hoesje.
 • Een nagelvijl in normaal formaat. Praktisch onverslijtbaar, deze glazen nagelvijl. En met de hand geschilderd. Hier is eenzelfde tekening op de vijl geschilderd. De vijl zelf gaat van wit naar zwart. Verder is de nagelvijl nog wat opgeleukt door het bloemetje te maken van Swarovski-kristallen. De glazen nagelvijl is tweezijdig te gebruiken.
  • De glazen nagelvijl is 14 x 1,2 x 0,2 cm, en wordt geleverd met een kunststof hoesje.
 • Een nagelvijl in klein formaat. Praktisch onverslijtbaar, deze glazen nagelvijl. En met de hand geschilderd. Hier is eenzelfde tekening op de vijl geschilderd. De vijl zelf gaat van wit naar zwart. Verder is de nagelvijl nog wat opgeleukt door het bloemetje te maken van Swarovski-kristallen. De glazen nagelvijl is tweezijdig te gebruiken.
  • De glazen nagelvijl is 9 x 1,2 x 0,2 cm, en wordt geleverd met een kunststof hoesje. 

Al met al een heerlijk, compleet cadeaupakket die de ontvanger heel blij kan maken. En alles gaat levenslang mee!

Gerelateerde Producten
!