Amandel Nagelriem Olie

34NV2114
    Levertijd:1-2 dagen
Bestel
  • Beschrijving

10 ml

Nagelriem olie met kwastje om de natuurlijke nagels en kunstnagels te verzorgen en voor een optimale conditie van de nagelriemen.

Nagelriem olie Amandel werkt goed voor de verzorging van de nagelriemen, werkt vochtregulerend en dringt diep door in de huid. Kan gebruikt worden na elke nagel behandeling. Tevens wordt ook aanbevolen, om deze olie te gebruiken als verzorgend product bij kunstnagels, hierdoor blijven de kunstnagels in goede conditie zodat deze niet schuren.

Deze nagelriemolie is gemaakt van Amandel olie.Amandelolie bezit een breed werkingsgebied: vochtregulerend, voedend en verstevigen van de huid, bevorderen van de microcirculatie in de huid, voorkomen van rimpelvorming en het zacht en soepel maken van de huid. Hierdoor is deze nagelriemolie uitermate geschikt voor een droge, ruwe, gevoelige, oudere en/of ontstoken huid.

3 tot 4 keer per week aanbrengen rond de nagels en licht inmasseren. De olie wordt snel opgenomen en het resultaat is direct zichtbaar. Na enkele keer toepassen blijft de huid zacht en soepel en heeft u minder last van harde nagelriemen en droge velletjes.

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland en voor € 2,95 naar België.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

!