Manicureset Rozen, 5-delig

34NV2201
  Levertijd:1-2 dagen
Bestel
 • Beschrijving

↕ 20,5 cm ↔ 15,5 cm

 Een complete 5 delige set van 2 nagelvijlen, pincet, glazen bokkepoot en een zeepje met een lekkere rozen-geur. Allemaal stijlvol uitgevoerd in bijpassende kleuren. Dit alles samen gevoegd in een leuke cadeauverpakking.

De cadeauverpakking is gemaakt van gereceycled karton en heeft aan de bovenzijde een ovalen uitsnijding. Hierdoor kunt u de producten al zien liggen. Deze liggen op een bedje van dunne houtkrullen. De verpakking is 20,5 x 15,5 x 3,5 cm.  

In deze cadeauverpakking zit het volgende:

 • Een pincet, met een schuin aflopende punt. Hierdoor kunt u de schuine zijde gebruiken voor het verwijderen van velletjes of het epileren van bijvoorbeeld de wenkbrauwen. Als u het pincet omdraait dan kunt u de puntzijde gebruiken voor het precisiewerk.
  • Het pincet is roze. Het pincet is 9,5 cm lang en de punt is 3 mm breed. De pincet wordt geleverd in een transparant hoesje (met een extra kapje om de punt van het pincet heen)
 • Een bokkepoot, gemaakt van lichtroze glas. Aan de ene zijde is het bokkepootje in een scherpe punt geslepen, de andere zijde loopt schuin af. Hiermee kunt u op een zachte, veilige en gemakkelijke manier uw nagelriemen terug duwen op deze grondig schoon te maken, zonder uw nagels te beschadigen.
  • Het bokkepootje is 11,5 cm lang en heeft een diameter van 0,8 cm. De uiteindes zijn wat opgeruwd, waardoor het bokkepootje fijn in uw hand ligt, en niet weg kan glijden. Uiteraard wordt deze ook geleverd in een transparant hoesje.
 • Twee glazen nagelvijltjes. Uiteraard in dezelfde kwaliteit die u van ons gewend bent. Het gaat om een nagelvijlen die aan de bovenzijde roze gekleurd is. De ene is groter dan de andere. Ze zijn beide hetzelfde opgeruwd. Het enige verschil tussen beide is de grootte.
  • Het kleinere nagelvijltje is 14 cm lang en 1,2 cm breed. Wordt geleverd in een transparant hoesje.
  • De grotere nagelvijl is 19,5 cm lang en 2 cm breed. Wordt ook geleverd in een transparant hoesje.
 • Verder wordt er nog een lekker ruikend zeepje toegevoegd. De geur is rozen. Deze heerlijke geur komt u al tegemoet als u de verpakking opent. Het zeepje is 80 gram. 

Al met al een heerlijk, compleet cadeaupakket die de ontvanger heel blij kan maken. En, op het zeepje na, gaat alles levenslang mee!

Snelle levering

Voor 16:30 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis. Ook in België !

Voor meer info: Levertijden

Lage verzendkosten

Uw bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland en voor € 4,95 naar België.

Voor meer info: Verzending

Showroom

Alle artikelen zijn op voorraad en te bekijken en te kopen in onze showroom in Winschoten.

Voor meer info: Contact

Gerelateerde Producten
!